Наскоро доайенът на природната медицина Проф. Христо Мермерски издаде 31-ата си

...
Наскоро доайенът на природната медицина Проф. Христо Мермерски издаде 31-ата си
Коментари Харесай

Проф. Христо Мермерски разкри: Излекувах рак със сода и картофи:

Наскоро доайенът на естествената медицина Проф. Христо Мермерски издаде 31-ата си книга.

Заедно със сина си доктор Йонко Мермерски разкриват тайните на лекуването на редица заболявания и демонстрират силата на националното лекуване. Професорът разкрива пред 24часа какъв брой бърза и ефикасна може да бъде борбата с рака, пиелонефрита и други подли заболявания.

– Проф. Мермерски, пристигна сезонът на хремата, течащите носове и сълзящите очи. Как да ги избегнем и лекуваме?
– Интересното е, че всеки един от нас носи 3-4 кг бактерии повече, в сравнение с са клетките. Токсините са насъбрани в резултат на неприятна вода, неприятна храна и неприятен въздух. Има лекарство, което унищожава вирусите още в самото начало. Ако получиш хрема, зачервяват ти се носът и очите, там се развиват вируси или бактерии и микроби. Като вземеш съчка за уши и потопиш в този разтвор, който съдържа прополисова смес и още четири билки, и като вкараш поредно в двете ноздри, след 3 минути няма хрема.
Освен това – пристигна младо и хубаво момче с рани и зачервяване по цялото лице. Страшна работа. Не мога да се покажа пред хората, умирам – ми споделя то. Ще вземеш едно тампонче, му давам отговор, и намазваш цялото лице и зад ушите с този естествен артикул. След 10 дни пристигна и цялото му лице бе изчистено. Още 10 дни му споделих да маже, с цел да не рецидивира. Този артикул няма аналог в цялата естествена медицина. Има и естествен артикул, който пречиства плаките в кръвта.

– Какъв е той?
– Това е напитка, сходна на лимонада. Всеки ден, пиейки от нея, ние пречистваме кръвоносната система единствено за 20-30 дни, без да дадем и стотинка повече, в сравнение с е дневният ни дял.

– Все повече болни от рак има у нас в последните години. Можем ли ефикасно да противостоим на тази мрачна наклонност?
– Мой непосредствен имаше рак на кръвта. На главата му се издигна голямо образувание. Тази болест се лекува по един доста обикновен метод. Раковите кафези в алкална среда не могат да се развиват. Когато PH е 7, то е неутрално. Когато е под 7, се основава кисела среда, която е място за развиване на всички болести. Но когато консумираш доста мед, плодове и зеленчуци и създаваш алкална среда, по-голяма от 7, пречиш на развиването на раковите кафези. За задачата са нужни две неща – 1 кг картофи и 3 плика сода бикарбонат.

– Как въздействат те?
– Бенката като я разчоплиш, и стартира да кърви, пораства и боли – това е меланомът – рак на кожата. Ако напудриш бенката със сода бикарбонат, която е мощно алкализирана, и в случай че вземеш един комат картоф, който също има мощна алкална реакция – стартират да изсмукват кръвта и гнойта, в които се намират раковите кафези. В същото време зоната, в която са ситуирани раковите кафези, се обрисува. Три часа държиш и по-късно с прополисова смес почистваш, с цел да не се получи повторна реакция. Почиваш три часа и по-късно се прави нова офанзива на раковите кафези.
Постепенно тази зона на раковите кафези стартира да се свива в продължение на 2-3 месеца и най-после остава единствено една точка. Така лекуването коства единствено 1 кг картофи, 3 пакета сода бикарбонат и прополисова смес, която я има на всички места в пчеларските магазини.

– А за други тежки болести има ли сходен лек от природата, който е елементарен за набиране и осъществяване?
– Да вземем човек с бъбречна непълнота. В болница го записват и след време креатининът се усилва, стартира хемодиализа, а малко по-късно се стига постоянно до съдбовен край. Първото нещо е да прочистим кръвоносните съдове от плаки. Направим ли го – първо предотвратяваме атеросклерозата, защото кръвоносните съдове стават по-еластични, а тогава предпазваме организма от инфаркт и инсулт.
Едно стръкче от чемшира го нарязваме на дребни късчета, слагаме 1 с.л. в 450 г вода. Запарва се и се пие.
Една жена ме потърси и ми сподели, че има индикатор 156 за креатинин. След като пи отварата от чемшировите клонки, за две седмици индикаторите й се смъкнали на 82. А сред 40 и 80 е границата. Казах й да пие още седмица, до момента в който влезе в норма. А в това време знам за хора, които си отидоха в сходни случаи.
Така е и при пиелонефрита – друго тежко бъбречно заболяване. Ако не се лекува, бъбречните легенчета не работят и тогава урината, вместо да отива в пикочния мехур и да се изхвърли, отпътува в кръвоносните съдове и оттова в мозъка и сърцето. Това е грубо заболяване. Ще ви опиша за Костадин Димитров от Каварна. Като възпитаник той заболява и е бил на смъртно легло. Лекарите са му споделили да яде единствено млечни храни. Попада на един дъртак, до момента в който е на лекуване в Горна баня, и стартира всеки ден да вари 250 г корени от шипка в 800 г вода по негова повеля. От тях стават 400 г вода. На три приема дневно 30 минути преди хранене, дружно с консумация на доста плодове и зеленчуци в сходство със непоколебим хранителен режим, на шестия месец се излекува изцяло. След това се ожени и му се народиха 3-4 деца, че и внуци. Онзи ден звъннах по телефона да го чуя. Вдигна жена му и сподели, че имат 60 кошера и той е при тях да ги гледа.
В същото време има сходни случаи на умряли хора в страшни страдания. Защото имат позиви за уриниране, отиват и не пускат капка, тъй като урината отива в кръвта.
Написах писмо на министъра на опазването на здравето, в което му върша две оферти.

– Какви са те?
– Едното е да вършим паралелно лекуване, като на херпес зостер да вземем за пример. Това ще бъде на пациенти, които желаят да се лекуват с естествени средства у дома, а да не лежат в болница. Вторият вид е да създадем взаимен колектив. От едната страна застават лекарите, които слагат диагнозата. Казват, че болестта е херпес зостер. От другата страна сме аз и хората, които към този момент са се излекували. И всичко да бъде под наблюдението на обществото. Това го няма на никое място в света.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР